Maak kennis met
allround Plaatwerker / Lasser Johnny

Johnny is al 7 jaar werkzaam bij Bos Nieuwerkerk. Met zijn vaste hand last hij de strakste naden in staal, RVS en aluminium. Daarnaast is hij mede-verantwoordelijk voor de laatste kwaliteitscontrole van verschillende producten.

Met zijn 25 jaar werkervaring kwam Johnny 7 jaar geleden binnen bij Bos Nieuwerkerk. Hij omschrijft deze ervaring als binnenkomen in een warm bad. “De bereidheid om elkaar te helpen en iets te leren is hier héél groot. We hebben onderling een vrije en open manier van communiceren, waarbij iedere mening wordt gerespecteerd. Er wordt naar elkaar geluisterd om samen tot de beste oplossing te komen.”

Toen Johnny bij ons kwam werken had hij de ambitie om nieuwe technieken te leren. Platen walsen was bijvoorbeeld iets wat hij voorheen nog niet veel had gedaan. Met hulp van zijn collega’s heeft hij zichzelf deze techniek eigen gemaakt. De veelzijdigheid in de werkzaamheden en de oplossingen die wij voor onze opdrachtgevers bedenken én realiseren is zijn drijfveer.

“Ik ben super trots op het werk dat wij hier maken. Dit vind je nergens anders. Als je het leuk vindt om samen aan een product te werken waarop je écht trots kunt zijn, ben je bij Bos Nieuwerkerk aan het goede adres.”

Werken bij Bos Nieuwerkerk stippen

Zie jij het wel zitten om te
komen werken bij Bos Nieuwerkerk?

Werken bij Bos Nieuwerkerk boog