Wij zijn Bos Nieuwerkerk

Wij zijn al meer dan 50 jaar een expert op het gebied van schoorstenen. Toch haalden we in maart 2023 het woord “schoorsteentechniek” van de gevel, om plaats te maken voor HeatMatrix. Het bedrijf dat we in 2022 overnamen, en ons in staat stelt om duurzame oplossingen te bieden die veel verder gaan dan alleen het bouwen van schoorstenen. Daar geloven we heilig in. Onze ervaring, vakmanschap en samenwerking vormen de kern van ons familiebedrijf.

Schoorsteen van de toekomst

Bos Nieuwerkerk is in 1973 opgericht door de ouders van de huidige eigenaar: Martine Goedegebuure. Hoe die Bos in de naam komt? Dat was de compagnon van toen. En de ouders van Martine vonden hun eigen naam niet zo belangrijk. Ook na het afscheid van die compagnon in 1986 is de naam gebleven. Een bewuste keuze omdat iedereen in de markt ons kent.

Wat wel veranderd is, is wie we nu zijn. Ooit begonnen als schoorsteenbouwer voor de tuinbouw, naar totaaloplosser voor de verduurzaming van de industrie nu.

Maar de basis blijft. Sterk en stevig als al die voorgaande jaren. We voegen toe. Dat deden we al heel veel jaar met betrouwbare partners. Zo leveren we betonfundaties, staalconstructies, ventilatoren, kleppen, trillingdempers, geluiddempers, geluidsomkastingen, luchtbehandelingskasten, en de e&i. Altijd in één geheel: een turnkey rook-/procesgasafvoerder.

Maar dat vonden we nog niet genoeg. Met HeatMatrix kunnen we een stap verder. Omdat ook wij de verantwoordelijkheid voelen om de wereld leefbaar achter te laten voor de volgende generatie.

Dat doen we met ons fantastische team toegewijde medewerkers. Die niet allemaal aangeboren familie zijn, maar wel als familie voelen.

Al meer dan 50 jaar is ons motto niet voor niets: Zaken zijn zaken, maar zaken zijn vooral mensen.

Zaken zijn zaken,
maar zaken zijn vooral mensen

Wat maakt ons uniek

Werken bij Bos Nieuwerkerk

Ons team van ervaren vakmensen combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken om industriële schoorstenen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook visuele meesterwerken.

Werken bij Bos Nieuwerkerk

Onze Rotterdams-Nieuwerkerkse aanpakkersmentaliteit, met het hart op de juiste plaats, spreekt boekdelen over wie we zijn. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk en onze impact op de gemeenschap.

Werken bij Bos Nieuwerkerk

Als familiebedrijf geloven we in persoonlijke aandacht, ondersteuning en het bouwen van langdurige relaties. Bij Bos Nieuwerkerk ben je geen werknemer, maar een gewaardeerd lid van onze familie.

Werken bij Bos Nieuwerkerk

Voor Bos Nieuwerkerk is samenwerking meer dan een woord – het is de kern van ons succes. We koesteren teamwork, delen kennis, maken plezier en creëren een omgeving waarin iedereen zichzelf kan ontwikkelen. Een goede werk en privé balans is hierbij zeer belangrijk.

Werken bij Bos Nieuwerkerk Over ons
Werken bij Bos Nieuwerkerk boog

Kom bij ons werken

Kom bij ons werken en ontdek hoe jij een bijdrage kunt leveren aan de toekomst van Bos Nieuwerkerk. Bouw niet alleen aan de schoorsteen van de toekomst, maar aan een carrière waarin je wordt uitgedaagd, gewaardeerd en geïnspireerd. Hier heb je niet alleen een baan – je hebt een plek waar je kunt groeien en bijdragen aan een verhaal dat al meer dan een halve eeuw wordt verteld.