Stage lopen

Verrijk je leerervaring en ontdek de wereld van de schoorsteen van de toekomst, door stage te lopen bij ons. Je krijgt bij ons de kans om je “liefde” voor het vak dat werktuigbouwkunde heet te combineren met hands-on ervaring in een hecht team. Ben je een BBL-er of een afstudeerder die op zoek is naar een goed onderwerp voor de eindscriptie? Wij kunnen jou begeleiden.

Bos Nieuwerkerk pand

Stage bij Bos Nieuwerkerk

Kom jij stage lopen bij Bos Nieuwerkerk? Dan word je verwelkomd in een omgeving waar persoonlijke aandacht en samenwerking centraal staan. Met onze Rotterdams-Nieuwerkerkse mentaliteit ben je verzekerd van een inspirerende en dynamische leeromgeving. Tijdens je stage werk je zij aan zij met echte vakmensen, leer je de fijne kneepjes van het vak en draag je bij aan grote projecten.

Bij Bos Nieuwerkerk geloven we in het belang van praktische ervaring en kennisdeling. Je wordt aangemoedigd om vragen te stellen, ideeën te delen en actief deel te nemen aan ons team. Vanaf dag één ben je een gewaardeerd lid van onze familie en krijg je de kans om vaardigheden op te doen die niet alleen van toepassing zijn op ons vakgebied, maar ook op jouw persoonlijke groei. Bij ons krijgt talent altijd de kans om te groeien. Daarom heb je na het afronden van je stage de mogelijkheid om deel te blijven uitmaken van ons team.

Op zoek naar een stageplek:

Als jij ervan overtuigd bent dat je een bijdrage kunt leveren aan onze ambities, solliciteer dan direct online via het invulformulier. Heb je nog vragen over de vacature, mail dan naar nieuwecollega@schoorsteen.nl.
Werken bij Bos Nieuwerkerk boog