Maak kennis met
process engineer Kirsten

Na het afronden van haar stage als werkstudent werktuigbouwkunde aan de TU Delft, is Kirsten inmiddels al ruim 5 jaar werkzaam bij ons. Begonnen als Project Engineer en nu aan het werk als Proces Engineer. Het werkgebied waarop ze is afgestudeerd en waar ze enorm enthousiast over is.

Werken aan de schoorsteen van de toekomst betekent inzetten op het verbeteren van processen en het ontwikkelen van een nieuwe, duurzamere manier van werken. “Het is voor mij een uitdaging om de opdrachten die we ontvangen om te zetten in gestroomlijnde ontwikkelingstrajecten. Van engineering tot de montage op locatie. Bij Bos Nieuwerkerk heb ik een vrijbrief om onze trajecten in kaart te brengen, om vervolgens te kijken waar wij onze processen en producten naar een nóg hoger niveau kunnen tillen.”

Met een scherp oog voor procesoptimalisatie en de nadruk op kwaliteit is Kirsten de verbindende factor in alle processen. Van offerteaanvraag tot aan de montage. Geen enkel proces ontsnapt aan het scherpe, kritisch opbouwende oog van Kirsten.

“Alweer een aantal jaar maak ik onderdeel uit van een geweldige familie die Bos Nieuwerkerk/HeatMatrix heet. Een familie die omkijkt naar elkaar en waar je jezelf kunt zijn. En een familie waar we samen aan mooie projecten werken. Werken aan de schoorsteen van de toekomst”

Werken bij Bos Nieuwerkerk stippen

Zie jij het wel zitten om te
komen werken bij Bos Nieuwerkerk?

Werken bij Bos Nieuwerkerk boog